Готельно-ресторанна справа
Готельно-ресторанна справа – цікава і перспективна спеціальність, орієнтована на комунікабельних та активних юнаків і дівчат, які мають бажання реалізувати себе у сфері готельно-ресторанних послуг. Це –
- вивчення трьох іноземної мови (англійської)
- інноваційне поєднання готель-ресторан
- високий престиж і респектабельність професії
Індустрія відкриє тобі секрети гостинності!
Чому це сучасно і перспективно?
І в усьому світі, і в такій відкритій для подорожей та нових вражень країні, як наша, стрімко зростає кількість готелів і ресторанів. А в них потрібні фахівці, адже саме завдяки персоналу складається думка про заклад, виникає бажання повертатися до нього ще й ще.
Фахівець готельно-ресторанної справи є однією із найбільш престижних та високооплачуваних професій, що дає змогу цілеспрямованій, енергійній молоді реалізувати свої знання, навички та здібності.
Обираючи нас, ти обираєш можливість стати конкурентоспроможним, висококваліфікованим спеціалістом готельно-ресторанного бізнесу, здатним забезпечити високий рівень комфорту гостей, задовольнити їх найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити.
Якщо ти мрієш працювати у сфері, що розвивається і має великі перспективи, якщо ти бажаєш одержати перспективну професію у сфері гостинності, якщо ти прагнеш максимально реалізувати та розвинути свої креативні здібності, то твій вибір – готельно-ресторанна справа!
Основні місця роботи, де можна працювати після закінчення навчання:
- готельно-ресторані комплекси;
- туристичні комплекси;
- готелі й аналогічні заклади розміщення (готелі, мотелі, пансіонати тощо);
- комерційні та соціальні заклади розміщення (туристичні бази, молодіжні готелі, кемпінги, бунгало, будинок відпочинку тощо);
- спеціалізовані заклади розміщення (ротелі, ботелі, флотелі, альптотелі, притулки тощо);
- підприємства ресторанного господарства (ресторани, бари, кафе, кафетерії, їдальні, ресторани за спеціальними замовленнями (catering));
- заклади швидкого харчування (fast food, піцерії).
Ким працювати?
Готельне підприємство:
- керівник підрозділів/менеджер у готельному підприємстві (готельєр);
- менеджер із гостинності;
- менеджер конференц-сервісу;
- фахівець з організації готельного обслуговування (адміністратор, портьє, гест релейшн (guest relation), консьєрж;
- фахівець з організації дозвілля;
- спеціаліст з адміністративної роботи;
- спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості готельних послуг;
- спеціаліст-аналітик ринку послуг.
Ресторанне підприємство:
- керівник /менеджер закладу ресторанного господарства (ресторатор);
- адміністратор залу (метрдотель);
- фахівець ресторанної служби (хостес);
- спеціаліст з реалізації та організації споживання товарів, продукції ресторанного господарства;
- спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості ресторанних послуг.
Коментарі
Дописати коментар