Готельно-ресторанна справа

 Готельно-ресторанна справа – цікава і перспективна спеціальність, орієнтована на комунікабельних та активних юнаків і дівчат, які мають бажання реалізувати себе у сфері готельно-ресторанних послуг. Це –

  • вивчення трьох іноземної мови (англійської)
  • інноваційне поєднання готель-ресторан
  • високий престиж і респектабельність професії

Індустрія відкриє тобі секрети гостинності!

Чому це сучасно і перспективно?

І в усьому світі, і в такій відкритій для подорожей та нових вражень країні, як наша, стрімко зростає кількість готелів і ресторанів. А в них потрібні фахівці, адже саме завдяки персоналу складається думка про заклад, виникає бажання повертатися до нього ще й ще.
Фахівець готельно-ресторанної справи є однією із найбільш престижних та високооплачуваних професій, що дає змогу цілеспрямованій, енергійній молоді реалізувати свої знання, навички та здібності.
Обираючи нас, ти обираєш можливість стати конкурентоспроможним, висококваліфікованим спеціалістом готельно-ресторанного бізнесу, здатним забезпечити високий рівень комфорту гостей, задовольнити їх найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити.

Якщо ти мрієш працювати у сфері, що розвивається і має великі перспективи, якщо ти бажаєш одержати перспективну професію у сфері гостинності, якщо ти прагнеш максимально реалізувати та розвинути свої креативні здібності, то твій вибір – готельно-ресторанна справа!

Основні місця роботи, де можна працювати після закінчення навчання:

  • готельно-ресторані комплекси;
  • туристичні комплекси;
  • готелі й аналогічні заклади розміщення (готелі, мотелі, пансіонати тощо);
  • комерційні та соціальні заклади розміщення (туристичні бази, молодіжні готелі, кемпінги, бунгало, будинок відпочинку тощо);
  • спеціалізовані заклади розміщення (ротелі, ботелі, флотелі, альптотелі, притулки тощо);
  • підприємства ресторанного господарства (ресторани, бари, кафе, кафетерії, їдальні, ресторани за спеціальними замовленнями (catering));
  • заклади швидкого харчування (fast food, піцерії).

Ким працювати?

Готельне підприємство:

  • керівник підрозділів/менеджер у готельному підприємстві (готельєр);
  • менеджер із гостинності;
  • менеджер конференц-сервісу;
  • фахівець з організації готельного обслуговування (адміністратор, портьє, гест релейшн (guest relation), консьєрж;
  • фахівець з організації дозвілля;
  • спеціаліст з адміністративної роботи;
  • спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості готельних послуг;
  • спеціаліст-аналітик ринку послуг.

Ресторанне підприємство:

  • керівник /менеджер закладу ресторанного господарства (ресторатор);
  • адміністратор залу (метрдотель);
  • фахівець ресторанної служби (хостес);
  • спеціаліст з реалізації та організації споживання товарів, продукції ресторанного господарства;
  • спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості ресторанних послуг.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Представлення